Ingrediente pentru Ciulama de iepure 1/2 iepure (aprox 500 gr) 4 linguri ulei 100 gr unt 3 linguri varf faina 300 ml lapte fierbinte sare, piper
Portii: 3
Ciulama de iepure - Preparare Se taie iepurele bucati mari care se rumenesc in ulei pe ambele parti. Se toarna apa peste el, cat sa fie acoperita carnea si se fierbe cu capac pentru 40 minute. * puteti adauga un morcov, o bucatica de telina si o radacina patrunjel cand fierbe iepurele pentru a iesi supa mai gustoasa Se strecoara supa si se retin 600 ml din ea. Bucatile de carne se pun pe o farfurie si se tin la cald. * restul supei il puteti congela Intr-o oala se pregateste un sos alb folosind untul, faina si laptele amestecat cu supa (900 ml lichid). Folositi instructiunile de aici pentru a pregati sosul. Condimentati cu sare si piper cand e gata. Puneti carnea in sos si lasati pe foc mic inca 5 minute sa se incalzeasca. E de preferat sa serviti imediat. Daca faceti cantitate mai mare pe care o veti pastra in frigider tineti cont ca sosul alb se va mai ingrosa, trebuie sa-l faceti un pic mai subtire
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: durica
Mesaj:
durica
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.